• Ik verdien hier een prima salaris. Maar als je rijk wilt worden, kun je beter iets anders gaan doen.

  Item 0
 • Dit is een leuke en gezellige manier om geld te verdienen als student. Maar dat je er ook nog zoveel mensen mee kan helpen is fantastisch!

  Item 1
 • De christelijke achtergrond is een meerwaarde van het werken bij Christal. Het geeft ruimte, verbondenheid en meeleven.

  Item 2
 • Ik hoef nooit oppas te regelen, want ik bepaal zelf wanneer ik werk. Dat vind ik fijn, want ik ben en blijf in de eerste plaats een gelukkige moeder.

  Item 3
 • De sfeer onderling en de omgang met elkaar is heel gezellig, het voelt als een warme deken. Net een grote familie.

  Item 4

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe telecedenten. Maar wat voor mensen zijn dat eigenlijk? Via de teksten en beelden op de site krijg je een goed beeld van wat voor bedrijf Christal is, en van wat voor mensen bij ons werken. Het zijn hele verschillende mensen, maar een aantal dingen hebben ze wel gemeen. Het zijn warme mensen. Vrolijke mensen. Enthousiaste mensen. Mensen die graag iets goeds doen. Mensen die iets hebben met goede doelen. Bevlogen mensen. Christenen. Oprechte mensen. Mensen met een prettige stem. Commerciele mensen. Jonge mensen. Oudere mensen. Ambitieuze mensen. Dienstbare mensen. Hartelijke mensen.

Herken je jezelf hierin en ben je op zoek naar een parttime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bezoek een informatieochtend of solliciteer direct.

Weet vooraf dat telecedent een parttime baan is, affiniteit met christelijke goede doelen een vereiste is en je een avond of de zaterdagmorgen beschikbaar moet zijn.

Naar mobiele navigatie