• Item 0 Item 0

    Je kunt pas goed vragen om een gift,

    als je zelf gelooft dat die gift verschil maakt.

  • Bij ons verdienen mensen geld voor zichzelf, door iets goeds te doen voor een ander.

    Item 1
  • Iedere gever wil graag erkend worden; bedanken voor de gift is dan ook altijd de start van ons gesprek.

    Item 2

Christal is bekend door telefonische werving voor goede doelen. Toch zien wij onszelf niet als callcenter, maar als huis van verbinding. Vanuit de verbinding werven wij giften, vrijwilligers en loyaliteit. Dat maakt ons, zoals sommige klanten zeggen, 'dat andere belbureau uit Zwolle'.

Het begint allemaal met passie. Passie voor een betere wereld, en voor goede doelen. Dat heeft iedereen bij Christal. Uw donateurs merken dat zodra ze een van onze telecedenten aan de telefoon krijgen. U merkt het in de betrokkenheid van onze projectleiders en accountmanagers. En u ziet het als u dit filmpje van C'est Passieble! bekijkt. 

Vertrouwen. Verwacht van ons geen bokkesprongen, halsbrekende toeren of creatief boekhouden. Daar zijn we niet van. U kunt wel rekenen op zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Dat wij u de resultaten geven zoals ze zijn, ook als ze eens tegenvallen. Wij snappen ook dat u ons iets heel belangrijks toevertrouwt als u het contact met uw donateurs laat onderhouden. Dat vertrouwen willen we waarmaken. 

Maat-werk is bij ons een belangrijke waarde. Werving voor het goede doel is ons werk, ons vak. En het is ook echt een vak, dat professioneel uitgeoefend moet worden. Maat-werk betekent voor ons ook klantgericht zijn. Samen optrekken. Dus niet alleen onze klus goed klaren, maar uw organisatie echt verder helpen. Daarom denken we met u mee en gaan net wat verder dan u gewend bent.

Geen bokkesprongen, maar wel lef. Om als enige niet te bellen tussen 17.00 en 18.30 uur. Om mee voorop te lopen in de vernieuwing van werving. Door te experimenteren met e-mailmarketing en het lanceren van DonateursBehouden. Hierbij hoort ook openheid en frisheid. Liever geen platgetreden paadjes en 'zo hebben we het altijd gedaan'. Liever wel de moed om eens iets nieuws te doen.

Bekijk ons filmpje Christal, huis van verbinding.

Naar mobiele navigatie