• Tijdens C'est Passieble! is ons Huis van Verbinding een dag gratis beschikbaar voor een van onze klanten. Wil jij dat cadeau wel hebben? Meld je nu aan!

    Item 0

C'est Passieble! 2019

Over C’est Passieble! 2019
Ook volgend jaar beleven we weer ons jaarlijkse hoogtepunt: C'est Passieble!
Vanuit de visie dat de wereld mooier wordt door te delen werven we één dag per jaar kosteloos voor een goed doel.
Dit jaar deden we dat voor de hulporganisatie MAF met een gericht project: een nieuw vliegtuig in Zuid-Soedan.

Hoe het werkt

Alle klanten van Christal die een belcampagne hebben gedaan in 2017 en/of 2018 kunnen een project aanmelden en zo kans maken op deze dag. Een interne jury beoordeelt de ingediende projecten. Zij maakt een short list van 3-5 projecten. Uit deze shortlist kiest een externe jury de uiteindelijke winnaar. Deze externe jury bestond de afgelopen jaren onder andere uit Tineke Huizinga (Wilde Ganzen, winnaar 2016) en Astrid van Vonderen (Unicef, winnaar 2017).

Christal en de medewerkers bepalen samen de hoeveelheid beschikbare beluren. Christal stelt 100 beluren ter beschikking. Aan medewerkers vragen we uren te doneren, met als ambitie om tot 200 beluren te komen. Oftewel: hoe leuker je het project voor de telecedent maakt, hoe meer het op zal leveren.

Bij C’est Passieble 2019 zijn er alleen maar winnaars. Onder alle goede doelen die een project indienen, met uitzondering van de winnaar van C’est Passieble! 2019, verdelen we een bedrag van € 5.000. Alle medewerkers die minimaal 1 uur ter beschikking stellen mogen hun voorkeur aangeven. De voorkeur van alle telecedenten samen vormt de verdeelsleutel voor dit bedrag. 

Naar mobiele navigatie