• Tijdens C'est Passieble! is ons Huis van Verbinding een dag gratis beschikbaar voor een van onze klanten. Wil jij dat cadeau wel hebben? Meld je nu aan!

    Item 0

voorwaarden voor deelname

Om C’est Passieble! zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen hanteren we een aantal voorwaarden.

  1. C’est Passieble! 2019 is voorbehouden aan goede doelen die hun werving beleggen bij Christal en dat in het recente verleden (2017-2018) hebben gedaan. De omvang hiervan speelt geen rol.
  2. Organisaties waarvoor we bij C’est Passieble! 2017 of 2018 hebben gebeld, zijn uitgesloten van deelname.
  3. Iedere klant kan maximaal 1 project indienen. Een gezamenlijk project (van 2 of meer klanten) kan maar 1 keer ingediend worden.
  4. Wij willen bij inschrijving het commitment dat, mocht jouw organisatie de gelukkige winnaar zijn, jouw organisatie haar aandeel zal leveren om C’est Passieble! 2018 tot een succes te maken. Daarvoor is namelijk de inspanning van twee kanten noodzakelijk. De winnaar zorgt voor een buffet tussen middag en avondshift voor de circa 30 medewerkers.
  5. De telefonische werving heeft als doel: het werven van eenmalige giften op een warm bestand.
  6. Voor de telefonische werving is een bestand van 8.000 bruikbare en belbare adressen nodig. We willen dat je bij de inschrijving de garantie geeft dat deze adressen daadwerkelijk beschikbaar zijn (een daadwerkelijke uitlevering van adressen is nog niet nodig). Dit lijkt misschien overbodig, maar ervaring heeft ons geleerd dat dit de enige manier is om teleurstelling in de aanloop naar C’est Passieble! te voorkomen.
  7. De uitslag van de jury is bindend. Op de overwegingen van de jury zal geen toelichting worden gegeven. Over de uitkomst is geen discussie of correspondentie mogelijk.

 

Wij moedigen creativiteit om te voldoen aan deze voorwaarden van harte aan. Een kleiner goed doel voor wie die 8.000 adressen mogelijk een probleem vormt, kan bijvoorbeeld samen met een ander goed doel inschrijven en op elkaars bestanden bellen. Geef je fantasie de ruimte!

Naar mobiele navigatie