• Item 0 Item 0

    Je kunt pas goed vragen om een gift,

    als je zelf gelooft dat die gift verschil maakt.

  • Iedere gever wil graag erkend worden; bedanken voor de gift is dan ook altijd de start van ons gesprek.

    Item 1

Met de trein

U verlaat aan de achterzijde (zuidkant) het station. U komt uit op de Hanzelaan. Vervolgens gaat u rechtsaf. Aan het eind van de weg gaat u met de bocht mee naar links. Op de T-splitsing gaat u naar rechts, de Koggelaan op. Na een paar honderd meter ziet u aan de rechterkant het schoolgebouw “De Groene Welle”, daarna is de 1e straat linksaf de Zuiderzeelaan. Christal bevindt zich in het 2e pand (KPMG) aan de linkerhand op nr. 35, 4e etage.

Met de auto

Vanuit het Zuiden Neem de A2 richting Eindhoven/Amsterdam. Neem op de A2 de afslag naar de A73 richting Rotterdam/Arnhem. Sla op de A73 af naar de A50 richting Rotterdam/Arnhem. Houd daarna op splitsing (A12) rechts aan richting E35/Arnhem/Apeldoorn/Zwolle/Doetinchem. Neem de afslag richting Apeldoorn/Zwolle. Voeg in op de A50. Neem de afslag op de A28 richting Zwolle/Meppel/Groningen. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting ZwolleZuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 1e afslag. Neem de eerste straat links bij Burg. van Walsumlaan. Ga verder op de Hanzeallee. Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Christal bevindt zich in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Vanuit het Noorden Neem de A28 richting Zwolle. Volg op de A28 de richting Meppel/Zwolle/Utrecht. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 3e afslag. Neem de eerste straat links bij Burg. van Walsumlaan. Ga verder op de Hanzeallee. Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Christal bevindt zich in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan. Vanuit het Westen Volg de A12 / A27 richting Ring Utrecht/Amersfoort/Hilversum. Neem de afslag op de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 1e afslag. Neem daarna de 2e afslag naar links (Hanzeallee). Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Christal bevindt zich in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Vanuit het Westen Volg de A12 / A27 richting Ring Utrecht/Amersfoort/Hilversum. Neem de afslag op de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid richting Zwolle-Zuid/Hasselt/Almelo (N331/337). Neem op de rotonde van de IJsselallee de 1e afslag. Neem daarna de 2e afslag naar links (Hanzeallee). Neem de eerste afslag links naar het Hanzeplein. Ga aan het einde van de weg linksaf de Zuiderzeelaan. Ga links Christal bevindt zich in het 2de pand aan uw linkerhand op nr. 35 op de 4de etage. U kunt zich melden bij de slagboom of via de hoofdingang van La Vitesse direct met de lift naar de 4de etage gaan.

Maak hier een routebeschrijving vanaf uw eigen locatie via Google Maps.
Download bovenstaande routebeschrijving per auto als pdf.

Naar mobiele navigatie