Vacature: HR adviseur (parttime) 16- 24 uur

“De cultuur van Christal is bijzonder positief. Ik ben positief verrast. Mensen vinden het werk leuk, ervaren zingeving en blijven lang omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Dit is waardevol om te zien – Niels Blokker – A.I. HR Business Partner – 10 jaar interim ervaring

In deze parttime HR functie kan je goed je werk en privé combineren. Christal kent ruim honderdzestig medewerkers waarvan vier fulltime werken, er is dus echt een parttime cultuur.  Word jij net als wij blij van delen? Je kan daarmee een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, door mensen te stimuleren iets goeds te doen voor een ander.

Ga met ons in gesprek over wat jij zou kunnen bijdragen.

Wat doet Christal voor de wereld?
Samen met een enthousiaste groep collega’s zetten we ons in voor organisaties die overal in de wereld werken voor dié mooiere wereld. Via telefoon en email werven we tijd en geld voor allerlei prachtige projecten. Onze opdrachtgevers zijn (christelijke) goede doelen organisaties. Wij hebben daarbij aandacht voor elkaar en voor de mensen die we spreken, met als doel dat ieder gesprek dat we voeren waarde toevoegt.

Wij onderscheiden ons met een bijzondere bedrijfscultuur, gebaseerd op de overtuiging dat “delen geluk geeft” en waarin de woorden plezier, integriteit, delen en toewijding kenmerkend zijn. Als dit je aanspreekt dan passen we wellicht bij elkaar!

Waarom zou je bij Christal willen werken als HR adviseur?
Als HR adviseur bij Christal werk je in een prettig team. Je werkt samen met twee recruiters, een ondersteunende collega en de financieel manager. Je werkt en denkt op alle niveaus mee.

Naast de operationele werkzaamheden ben je bezig met projecten die te maken hebben met  vitaliteit, interne communicatie en het verder uitbouwen van de betrokkenheid en het behoudt van medewerkers.

Wat vragen we van jou?  
Binnen Christal is het van belang dat je pragmatisch bent, energie krijgt van afwisseling en de juiste prioriteiten weet te stellen.

  • Krijg je energie van het in gesprek zijn met mensen? 
  • Kan je goed analyseren?
  • Ben je administratief sterk?
  • Ken je de wet- en regelgeving en weet je deze juist toe te passen?
  • Ben je in staat analytisch en strategisch (mee) te denken?

Verder heb je natuurlijk een afgeronde HR/P&O opleiding en voel je je thuis bij christelijke normen en waarden. Dan vragen we je te reageren met een korte motivatie en cv.

Dit krijg je van Christal
Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en in overleg te bepalen. Daarnaast vinden wij werkplezier erg belangrijk. Op basis van een fulltime dienstverband heb je 27 vakantiedagen per jaar. Christal kent een gezonde leeftijdsopbouw in het team en heeft weinig verloop omdat collega’s hier graag werken.

Stuur je C&V en korte motivatie, voor maandag 9 januari 2023 naar Gerda Westerkamp: gerdaw@christal.nl

Mocht je meer willen weten over deze functie of heb je nog vragen, bel dan even met Gerda Westerkamp, financieel manager Christal: 038 – 4268404.

We kijken uit naar je bericht.

  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –