Onze missie

Wij willen de wereld mooier maken. Dit doen we door mensen te stimuleren iets goeds te doen voor een ander. Goede doelen en donateurs met elkaar verbinden; dat is onze passie.

Ik ben er trots op dat ik leiding mag geven aan Christal. Iedere dag werken we hier met hart en ziel aan die verbinding. Wij werven giften, vrijwilligers en versterken loyaliteit. Zo helpen we goede doelen om hun werk te doen.

Wij mogen werken voor een breed scala aan goede doelen. Dat is geweldig. Daardoor hebben wij in de afgelopen twintig jaar een schat aan ervaring opgebouwd. Die ervaring delen wij graag. Zo behalen wij samen het optimale resultaat. Mede daarom zien onze klanten ons als een betrouwbare en betrokken partner.

Het is mijn droom dat elk gesprek waardevol is. Iedereen moet blij zijn na het gesprek: de respondent, de telecedenten en de klant. Vanzelfsprekend gaan wij daarvoor verder dan bellen alleen. Wij werken continu aan innovatieve concepten. Ook delen we onze inzichten over het gedrag van de respondent vanuit onze big data analyse. Omdat wij -net als u- passie hebben voor een mooiere wereld.

En ja, dat is best ambitieus. Dat zijn we ook.

Frank Swinkels,

directeur Christal