Diensten

Goede doelen bestaan bij de gratie van hun achterban: mensen en organisaties waarmee ze een relatie hebben.

Wij faciliteren het contact in die relatie zodat donateurs zich meer verbonden gaan voelen met de organisatie en de organisatie haar doel kan bereiken. We bieden hiervoor diverse vormen van telefonische dienstverlening aan. Dat doen we al ruim 20 jaar. Christal heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een betrouwbare fondsenwervingspartner voor tientallen goede doelen, met een stevige positie in de markt.

We onderscheiden ons in kwaliteit en maatwerk. Dat is niet alleen onze ambitie, maar ook wat we terughoren van klanten. Meer over deze dienstverlening vindt u onder telemarketing.

Bij Christal geloven we de combinatie van telemarketing en emailmarketing tot krachtige fondsenwerving kan leiden. En klanten die wij hierover spreken geloven dat ook. Daarom bieden wij sinds begin 2016 ook emailmarketing aan. Samen met klanten ontdekken we hoe e-mail vooraf en/of achteraf tevredenheid en loyaliteit van de donateur kunnen vergroten. En tot extra conversie kunnen leiden. Christal beschikt over hoogstaande software om dit technisch te ondersteunen.